Samtaler om jeres barn

I løbet af jeres barns tid i Børnehuset Skåninggårdsvej afholder vi fastlagte samtaler omkring jeres barns trivsel og udvikling.

I løbet af dit barns tid i Børnehuset Skåninggårdsvej tilbyder vi samtaler omkring dit barns trivsel i hverdagen og videre udvikling.

Vi afholder følgende samtaler:

  • Tre måneders samtale ved start i vuggestue.
  • Samtale i vuggestuen når dit barn er 2,5 år.
  • Tre måneders samtale ved start i børnehave.
  • I børnehaven når dit barn 4-5 år.
  • Samtale om skoleparathed.

Herudover kontakter vi jer, hvis vi har noget vi gerne vil dele med jer.

Har i brug for en samtale er I altid velkomne til at kontakte os.

Tre måneders samtale ved start i vuggestue

Når Jeres barn har gået i institutionen i tre måneder. Indkalder vi til en samtale om, hvordan indkøringen er gået for dit barn. Vi vil her også have fokus på, hvordan vi sammen kan støtte dit barns udvikling. Ligesom I har mulighed for at stille spørgsmål til stuens personale og dit barns hverdag i huset.

Samtale i vuggestuen når dit barn er 2,5 år

Vi vil indkalder vi til en samtale når dit barn er omkring 2,5 år om, hvordan det går med dit barn. Vi vil her også have fokus på, hvordan vi sammen kan støtte dit barns udvikling. Ligesom I har mulighed for at stille spørgsmål til stuens personale og dit barns hverdag i huset. 

Tre måneders samtale ved start i børnehave

At gå fra vuggestue eller dagpleje til børnehave, er en stor overgang. Vi indkalder derfor til en samtale når dit barn har har gået i børnehaven i omkring tre måneder. Her vil vi tale om, hvordan indkøringen er gået for dit barn. Vi vil også have fokus på, hvordan vi sammen kan støtte dit barns udvikling. Ligesom I har mulighed for at stille spørgsmål til stuens personale og dit barns hverdag i huset.

I børnehaven når dit barn 4-5 år

Vi vil indkalder jer til en samtale når jeres barn er omkring 4-5 år. Her vil vi have fokus på, hvordan vi sammen kan støtte dit barns videre udvikling. Ligesom I har mulighed for at stille spørgsmål til stuens personale og dit barns hverdag i huset. 

Samtale om skoleparathed

I januar/februar måned det år jeres barn starter i skole, tilbyder vi en "Skolesamtale". Her taler vi om jeres barns udvikling, og om der er særlige fokuspunkter, I og børnehaven i fællesskab skal være opmærksomme på i den sidste del af børnehavetiden.

Hvis I er i tvivl om jeres barn bliver klar til at komme i skole, og gerne vil benytte jer af muligheden om skoleudsættelse, er det vigtigt, at I tager fat i os i god tid og ikke afventer denne samtale.

Sidst opdateret 5. februar 2018